Az Alföldön termesztett gyümölcsök minősége, illata, íze és zamata, a talaj és éghajlati adottságoknak köszönhetően kiemelkedően magas, ami különleges élvezeti értéket nyújt fogyasztója számára.
Cefréinket kizárólag ilyen kiváló minőségű, érett, egészséges gyümölcsökből készítjük, melyeket a Kecskemét környéki gazdák különleges gondossággal válogatnak számunkra.
A szakszerű, irányított erjesztés után a lepárlás során hagyományos fatüzeléses, kétlépcsős kisüsti technológiát alkalmazunk, melynek eredményeként a Solti Pálinkaház pálinkái kiváló minőséget képviselnek.
Termékeinkről bővebb leírást webshopunkban talál.
Kóstolják meg termékeinket! Egészségükre!
Kovács János
Pálinkáinkat számos hazai és nemzetközi versenyen is elindítottuk,
ahol több díjat is elnyertünk!